Почитувани корисници,

Со новата услуга ви овозможуваме брзо и точно да проверите дали на вашата адреса постои техничка можност за инсталација на супер брзиот оптички интернет. Проверката се врши во неколку чекори, внимателно пратете ги чекорите и внесете ги сите потребни информации во формуларот.
Нашите агенти ке ве исконтактираат во најкраток можен рок за подетални информации околу инсталацијата.

Постапка за проверка на техничка можност

  1. Ако сте веќе наш корисник внесете на која локација користите.
  2. Внесете го вашето име и презиме.
  3. Внесето го точниот емаил.
  4. Внесете го точниот телефонски број.
  5. Внесете точна адреса за која сакате да проверите.