tel

каква што треба да биде

К-нет го достигна трендот на нудење и испорака на најквалитетни услуги. Ви нуди богат избор на разновидни ТВ канали со дигитален квалитет. ТВ каналите доаѓаат кај Вас со кристална слика и звук и со можност за избор на превод на јазик кој што Вие ќе го разберете. Изборот на каналите ги задоволува сечиите вкусови.

список на канали
490 денари

Цената важи за договор склучен на 24 месеци за основен пакет на програми.
Корисникот добива ТВ приемник на користење

1 дополнителен ТВ приемник +100 денари
2 дополнителни ТВ приемници +200 денари

Во наредниот период корисниците на К-Нет ТВ промотивно и бесплатно ќе можат да ги гледаат ТВ каналите од дополнителниот пакет.

Актуелно на каналите на К-Нет

 • aktuelno-nickelodeon
 • aktuelno-numb3rs
 • aktuelno-royal
 • aktuelno-24-kitchen
 • aktuelno-axn
 • aktuelno-fox-life
 • aktuelno-raymond
 • aktuelno-axn

Дополнителен пакет

 • Sport Klub 1 Sport Klub 1 Јазик: српски
  Превод: -
 • Sport Klub 2 Sport Klub 2 Јазик: српски
  Превод: -
 • Sport Klub 3 Sport Klub 3 Јазик: српски
  Превод: -
 • Sport Klub Golf Sport Klub Golf Јазик: српски
  Превод: -
 • Fishing & Hunting Fishing & Hunting Јазик: англиски
  Превод: српски
 • FOX FOX Јазик: англиски
  Превод: македонски, албански
 • Fox Movies Fox Movies Јазик: англиски
  Превод: македонски, српски
 • Universal Channel Universal Channel Јазик: англиски
  Превод: српски
 • Sci-Fi TV Sci Fi TV Јазик: англиски
  Превод: српски
 • Cinemania Cinemania Јазик: српски, англиски
  Превод: српски
 • Nick Jr. Nick Jr. Јазик: англиски
  Превод: -
 • Ultra TV Ултра Јазик: српски
  Превод: -
 • Mini Ultra TV Мини Ултра Јазик: српски
  Превод: -
 • Happy TV Happy TV Јазик: српски
  Превод: -
 • Alternativna TV Alternativna TV Јазик: босански
  Превод: -
 • IQS Life TV IQS Life Јазик: англиски
  Превод: српски
 • MTV Adria MTV ADRIA Јазик: српски, хрватски
  Превод: -
 • Fashion TV Fashion TV Јазик: англиски
  Превод: -
 • E! TV E! Јазик: англиски
  Превод: македонски
 • Daring TV Daring TV Јазик: англиски
  Превод: -

Основен пакет

 • MRTV1 МРТВ 1 Јазик: македонски
  Превод: -
 • MRTV2 МРТВ 2 Јазик: македонски/албански
  Превод: -
 • Sobraniski kanal Собраниски канал Јазик: македонски
  Превод: -
 • Sitel Сител Јазик: македонски
  Превод: -
 • Sitel3 Сител 3 Јазик: македонски
  Превод: -
 • Kanal5 Канал 5 Јазик: македонски
  Превод: -
 • Kanal5plus Канал 5 плус Јазик: македонски
  Превод: -
 • Telma Телма Јазик: македонски
  Превод: -
 • AlfaTV Алфа ТВ Јазик: македонски
  Превод: -
 • NasaTV Наша ТВ Јазик: македонски
  Превод: -
 • 24Vesti 24 Вести Јазик: македонски
  Превод: -
 • TVSonce ТВ Сонце Јазик: македонски
  Превод: -
 • TV Sitel 2 ТВ Сител 2 Јазик: македонски
  Превод: -
 • TV KRT КРТ ТВ Јазик: македонски
  Превод: -
 • TV NOVA НОВА ТВ Јазик: македонски
  Превод: -
 • TV Festa ТВ Феста Јазик: aлбански
  Превод: -
 • TV Hana ТВ Хана Јазик: албански
  Превод: -
 • Alsat M Алсат-М Јазик: албански
  Превод: -
 • Eurosport1 Eurosport 1 Јазик: српски
  Превод: -
 • Eurosport2 Eurosport 2 Јазик: српски
  Превод: -
 • Extreme Sport Extreme Sport Јазик: англиски
  Превод: -
 • AB Moteurs AB Moteurs Јазик: француски
  Превод: -
 • Chasse et Peche Chasse et Peche Јазик: француски, бугарски
  Превод: -
 • TV1000 TV 1000 Јазик: англиски
  Превод: српски/хрватски
 • MGM MGM Јазик: англиски
  Превод: српски
 • Klasik TV KLASIK TV Јазик: хрватски
  Превод: -
 • Fox Life Fox Life Јазик: англиски
  Превод: македонски/албански
 • Fox Crime Fox Crime Јазик: англиски
  Превод: македонски/албански
 • AXN AXN Јазик: англиски
  Превод: македонски
 • Nickelodeon Nickelodeon Јазик: хрватски/англиски
  Превод: -
 • Minimax Minimax Јазик: српски/англиски
  Превод: -
 • Boomerang Boomerang Јазик: англиски
  Превод: -
 • Cartoon Network Cartoon Network Јазик: англиски
  Превод: -
 • Jim Jam Jim Jam Јазик: англиски
  Превод: -
 • Da Vinci Learning Da Vinci Learning Јазик: англиски
  Превод: македонски
 • 24 Kitchen 24 Kitchen Јазик: англиски
  Превод: македонски
 • National Geographic Nat. Geographic Јазик: англиски
  Превод: македонски/албански
 • National Geographic WILD Nat.Geo.WILD Јазик: англиски
  Превод: српски
 • Viasat Explorer Viasat Explorer Јазик: англиски
  Превод: српски
 • Viasat History Viasat History Јазик: англиски
  Превод: српски
 • Viasat Nature Viasat Nature Јазик: англиски
  Превод: српски
 • FACE TV FACE TV Јазик: босански
  Превод:
 • Radio Televizija Srbija RTS SAT Јазик: српски
  Превод:
 • B 92 Info B-92 Info Јазик: српски
  Превод:
 • BN Sat BN Sat Јазик: босански
  Превод: -
 • BN Music BN Music Јазик: босански
  Превод: -
 • KCN1 K:CN 1 Јазик: српски
  Превод: -
 • KCN2 K:CN 2 Јазик: српски
  Превод: -
 • KCN3 K:CN 3 Јазик: српски
  Превод: -
 • AtlasTV Atlas TV Јазик: црногорски
  Превод: -
 • DMSat DM SAT Јазик: српски
  Превод: -
 • OTV Valentino OTV Valentino Јазик: српски
  Превод: -
 • Duga TV Duga TV Јазик: српски
  Превод: -
 • Balkanika Balkanika Јазик: бугарски
  Превод: -
 • Planeta Planeta Јазик: бугарски
  Превод: -
 • FEN TV FEN TV Јазик: бугарски
  Превод: -
 • VH1 VH-1 Јазик: англиски
  Превод: -
 • VH1 Classic VH-1 Classic Јазик: англиски
  Превод: -
 • MTV Dance MTV Dance Јазик: англиски
  Превод: -
 • MTV Hits MTV Hits Јазик: англиски
  Превод: -
 • MTV Rocks MTV Rocks Јазик: англиски
  Превод: -
 • CNN CNN Јазик: англиски
  Превод: -
 • Bloomberg Bloomberg Јазик: англиски
  Превод: -
 • France 24 France 24 Јазик: француски
  Превод: -
 • Russia Today Russia Today Јазик: руски, англиски
  Превод: -
 • RT HD Russia Today HD Јазик: руски, англиски
  Превод: -
 • RT Doc HD RT Doc HD Јазик: руски, англиски
  Превод: -
 • AlJazeera Al Jazeera Balkans Јазик: босански/англиски
  Превод: -
 • Hustler TV Hustler TV Јазик: англиски
  Превод: -