ПЛУС ПАКЕТ - список на канали

 • Discovery Channel Discovery Channel Јазик: англиски
 • Animal Planet Animal Planet Јазик: англиски
 • TLC TLC Јазик: англиски
 • Orlando Kids Orlando Kids Јазик: -
 • Sport Klub 1 Sport Klub 1 Јазик: српски
 • Sport Klub 2 Sport Klub 2 Јазик: српски
 • Sport Klub 3 Sport Klub 3 Јазик: српски
 • Sport Klub Golf Sport Klub Golf Јазик: српски
 • FOX FOX Јазик: англиски
 • Fox Movies Fox Movies Јазик: англиски
 • Universal Channel Universal Channel Јазик: англиски
 • Sci-Fi TV Sci Fi TV Јазик: англиски
 • Cinemania Cinemania Јазик: српски, англиски
 • Nick Jr. Nick Jr. Јазик: англиски
 • Ultra TV Ултра Јазик: српски
 • Mini Ultra TV Мини Ултра Јазик: српски
 • Alternativna TV Alternativna TV Јазик: босански
 • MTV Adria MTV ADRIA Јазик: српски, хрватски
 • Fashion TV Fashion TV Јазик: англиски
 • E! TV E! Јазик: англиски
 • Trace Sport Stars Trace Sport Stars Јазик: англиски
 • Trace Urban Trace Urban Јазик: англиски
 • Daring TV Daring TV Јазик: англиски
 • Cinestar Cinestar Јазик: англиски
 • Cinestar Action & Thriller Јазик: англиски